Assalamualaikum

I have to admit that last week was one of my toughest weeks so far. Alhamdulillah I still have the guts and the ability to walk through the heavy rain (though it wasn’t there). Whereas deep down in my heart has been bombarded with an enormous confusion. Alhamdulillah once I think back through all the problems that I had, I realised that Allah gives me some difficulties, as he knows that I am able enough to face it through. Cause of this, I am still smiling till today.

Anyway, let’s move on. AkhirnyaaAA!!! Aku dah abih pon final piece aku. Ishx3, lama kebenor nak siap. Tapi tengok balik memang tak rugi masa aku bila tengok benda tuh dah siap. LEGA!!! Product Design ni memang nampak macam senang. But it doesn’t go as easy as it looks. Process dia teramat la panjang. Menunjukkan lemahnya manusia ni. SubhanaAllah, kita tidak mempunyai kuasa untuk menyatakan “Kun Fayyakun”. ^_^

Senanye final piece ni tak abih lagi. 98% siap, another 2% tak siap. haha kecoh jee dah siap. InsyaAllah aku cuba abihkan khamis ni.







Inilaah dia design aku. Kepada Pembaca- kalau masih tak tau lagi apakah design ni senanye, (ish3 sedihje) design ni ialah Radio Alarm Clock. You will be able to place your I POD or Mobile Phones on the centre of the design to play your song(mp3 format).

Oklaa setakat ni jerlaa KOT, rasanya blog aku ni akan berhabuk dalam jangka masa 2 bulan ni. Exam dah dekat. so kepada peminat-peminat SETIA blog ku (hahaha cam ada je) sila tunggu siri update akan datang. Adios

Wassalamualaikum



This entry was posted on Monday, April 06, 2009 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

1 comments:

    CIKGU PANJI said...

    wow...hebat

  1. ... on 9 May 2009 at 17:43  
Blog Widget by LinkWithin